Em 2022 Håndbold Billetter

By | February 4, 2022

Em 2022 Håndbold Billetter. Det bliver helt fantastisk, at vi igen kan opleve den stemning, som de danske fans formår at skabe til vores landskampe,” siger henrik m. Med et sæsonkort er du garanteret gode oplevelser hele håndboldåret.

Kampprogrammet for herrernes EM i 2022 er fastlagt
Kampprogrammet for herrernes EM i 2022 er fastlagt from dhf.dk

Tilbage i marts måned blev der trukket lod til kvalifikationsgrupperne til em 2022 i slovenien, nordmakedonien og montenegro. Danmarks em beviser, at det stadig er dem, man skal slå, hvis man skal på podiet. Hvis du er interesseret i at se de orange spille mere end én kamp, kan du med fordel købe et sæsonkort.

Suppler Dine Dyre Profiler Med Gode, Billige Spillere.

Efter højintenst håndbolddrama og straffescoring i sidste sekund er sverige europamester. Europamesterskabet i håndbold for mænd 2022 var den 15. The men's ehf euro 2022 delivered drama from its first minute until the very last.

While Teams Such As Iceland, Montenegro And Netherlands Captured The Hearts Of The Handball Fans With Their Surprise Victories, It Was Sweden Who Captured Gold, Their First In 20 Years.

Tilbage i marts måned blev der trukket lod til kvalifikationsgrupperne til em 2022 i slovenien, nordmakedonien og montenegro. Danmarks em beviser, at det stadig er dem, man skal slå, hvis man skal på podiet. Spilxpertens dækning af em i håndbold sponsoreres af comeon!

Udgave Af Em I Herrehåndbold Over Skærmen.

Januar til og med søndag den 30. De danske håndbolddamer spiller torsdag den 7. Billetsalget til kampen er nu åbent.

Læs Mere Om Håndbold Em 2022.

Oplev herrelandsholdet fire steder i danmark til foråret. Mesterskabet var endnu engang præget af coronaviruspandemien og en række spillere var løbende forhindret i at deltage i kampe pga. Find de seneste arrangementer inden for håndbold og køb billetter online, sikkert og nemt!

Idrættens Hus Brøndby Stadion 13 2605 Brøndby.

Med de tre fokuspunkter i. Få overblik seneste nyt fra em i håndbold for mænd 2022. Se nogle af deres tips til spillerhandler her, og find mediano håndbolds optakt der, hvor du normalt hører.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *